Interiör Invändigt

Platsbyggd bokhylla

september 15, 2018

I vårt vardagsrum på nedre våningen så går det ett ventilationsrör och vatten upp till badrummen på övre våningen. Det gör att det fanns en liten nedbyggnad av taket utmed vårt ena fönster. När vi såg detta på ritningen tänkte vi direkt att vi ville fixa något med väggen, göra de ombonat. I våra planer landade med önskan att få dit en platsbyggd bokhylla. Efter lite research hittade vi flera som hade fått till bokhyllan Billy från IKEA på ett riktigt snyggt sätt.

Vi glömde skriva om att vi den där helgen, när vi byggde ihop alla kommoderna till badrummen även byggde ihop 6 bokhyllor med överhyllor… Leffe från MW Byggtjänst har nu tagit sig an att få till detta som vi vill ha det. Tanken är att fönstret ska vara omringat av bokhylla. Tror att det kommer bli bra.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply