Badrum Inspiration Interiör

Badrummen börjar bli klara!

september 11, 2018

Det är fantastiskt att se hur allt börjar bli klart och känslan av att det skapas ett hem börjar komma. Våra tillval har dragit iväg en del, och främst är det badrummen som sticker ut. Vi resonerade så att en hel del i huset kan få växa fram och man kan ändra lite allt eftersom men när det kommer till badrummen så ser vi inte att vi ändrar dessa inom en närstående framtid så här ville vi verkligen bli nöjda. Nedre badrummet och övre stora ”barn-badrummet” är egentligen identiska. Vi har satt samma grå klinker på både väggar och golv. Däremot valde vi lite olika kommoder och annan inredning.

 

Och här ser man vår smala vita fog som vi valt i vårt föräldrabadrum. Tanken är att fogen i stort sett ska kännas osynlig.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply