Inspiration Interiör Invändigt

Tvättstugan

september 10, 2018

Vår tvättstuga i vårt tidigare hus var alltid det där rummet ni vet där man stänger dörren när man har gäster och hoppas att ingen får för sig att öppna den… Ja, med fyra barn varav två spelar ishockey och föräldrar som gillar träning så behövs en del prylar helt enkelt. Hjälmar, skor, skridskor, klubbor, kläder, skor och har jag sagt skor?…. Med Eksjöhus hjälp så fick vi till en lösning som vi tror på i detta nya hus.

Vår varmvattenberedare och värmepump står i ett rum innanför tvättstugan. Rummet är tillräckligt stort för att vi ska kunna ha en extra kyl och frys (med fyra söner kommer vi behöva det!), och dessutom en massa förvaring. I detta rum som vi i familjen kallar hockeytrunksrummet är tanken att alla våra skor ska får plats, våra hjälmar, extra kläder och allt annat skrymmande som vi tidigare tryckte in i vår tvättstuga. Gärna på hyllor på väggarna så att vi dessutom hittar vad vi söker. Med detta extra rum hoppas vi att vår tvättstuga i detta hus ska vara så där härlig som man ser hos andra familjer. Där allting liksom har en plats och där det inte alltid är kaos.

Den här veckan har våra fantastiska byggare tagit sig an att sätta upp alla de där möblerna som vi byggde ihop förra helgen för att fixa tvättstugan på det sätt som vi vill. Med arbetshöjd på tvättmaskin och tumlare och en massa praktiskt förvaring som lådor och skåp!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply