Uncategorized

Mycket kan man ändra på i ett hus – men aldrig dess läge…

september 5, 2018

När vi valde att bygga detta hus hade vi egentligen bara två stora krav:

  1. att bo kvar i vårt område
  2. att få det större, varsitt rum för barnen och mer yta generellt

Vi kontaktade många innan vi fick napp på en tomt att bygga på och så här i efterhand är vi så enormt tacksamma att det just blev denna tomt som blev vår. Vi hade varit glada för vilket bit mark som helst men läget på tomten vi köpt är helt fenomenalt. Tomten är 1800 kvm stor, ca 30 meter lång på kortsidorna och ca 60 meter på långsidorna. Det betyder att det är inte så överdrivet mycket plats kvar mellan husets kortsidor och tomtgräns, och att vi därför kommer få mycket insynsskydd till vår baksida. Men det mest magiska är solen som går upp på husets framsida, sedan rör sig runt huset för att ge oss kvällssol på baksidan innan solen försvinner ner över sjön. Magiskt tycker vi!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply