Markarbete Pool

Boom! Dags att spränga för poolen

augusti 27, 2018

Poolbygget skulle ha startat efter midsommar, men med den sommar som vi har bakom oss var det tydligen väldigt populärt att bygga pool så vi är lite senare än tänkt. Poolbyggaren vi valt menar ändå att den ska vara klar till inflytt, vi får se!

Placeringen har vi velat med fram och tillbaka men nu landade vi i att vi ska ha den centrerad mot huset där det idag är ett stort berg. Trots att kostnaderna drog iväg mer än vi tänkt så valde vi att ändå driva på poolbygget. Så idag var det dags att få bort berget. Klockan 7 stod sprängaren på plats tillsammans med en grävare och vi hann se de första laddningarna innan jobb. Så häftigt! Poolen är tänkt att bli 4*8 meter, det vanligaste att bygga nuförtiden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply