Interiör Invändigt

Tapetjakt

augusti 1, 2018

Nu när det är semester passade vi på att få tid att kika på tapeter. I vårt tidigare hus hade vi tapet i sovrummen och på ett par andra väggar i huset och vi tycker att det blir så mycket mer hemtrevligt jämfört med vita väggar. I tidigare huset hade vi även tur med att inte få några sättningar som påverkade tapeten även om vi satte upp den direkt vid husbygget. Så nu funderar vi om vi ska vänta som många rekommenderar eller om vi ska köra på och tapetsera våra sovrum.

I vilket fall gick vi idag i två olika tapetaffärer och kikade. I vårat tidigare sovrum hade vi tapeten Marstrand från Boråstapet. Den gillar vi fortfarande. De större barnen ska få tycka till själva, men till tvillingarnas rum tänker vi en tidlös tapet. Kanske att de till och med får Marstrand de med!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply