Byggare Interiör Invändigt Val

Det är de små detaljerna som gör det!

juli 30, 2018

Det är verkligen roligt att få vara med från början i ett bygge! Och eftersom vi kommer från ett annat relativt nybyggt hus har vi nu ganska klara tankar om vad vi vill ha i detta hus. Det finns en rad detaljer som vi hade velat haft tidigare som vi nu har möjligheten att få till. Vår byggare MW Byggtjänst är dessutom så enormt tillmötesgående så ingenting känns för krångligt eller omöjligt. Vår elfirma, Norrtälje Elteknik har också varit suveräna för att vi ska få till uttag mm precis där vi vill ha dem!

Idag fick vi dessutom vandra runt lite i huset och kika på hur bygget går. Här är vuxensovrummet. Vi kommer mittemot sängen ha en TV på väggen. Så vi har förberett eluttag som kommer sitta infräst i väggen för att slippa sladdar. 

Vi har valt att i badrummen på övervåningen göra små nischer i duscharna för att kunna ställa schampo mm. Här är vuxenbadrummets dusch. Kul att se att de börjar bli klara för att sätta upp plattorna! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply