Byggare Invändigt

Midsommar – vi drar på semester men bygget fortsätter

juni 21, 2018

Så kom sommaren och midsommar och med den flyr vi landet och börjar vår långa tid som nomadfolk : )

Vi flyttade ur vårt hus i slutet på maj och har flyttat in i ett lägenhetshotell under tiden fram tills nu. Det hela har faktiskt fungerat mycket väl. Ni som bygger i Vallentuna, vi kan absolut rekommendera att flytta in temporärt på Hotel Vallentuna. Fastän vi är en stor familj på fyra barn och vi föräldrar så har den månad vi bott där fungerat så bra. Barnen har tyckt att det varit riktigt mysigt att vara nära oss och vi har nyttjat omgivningarna med de stora fotbollsplanerna. Så kort sagt, ni som drar er för att bygga för att ni behöver ett mellanboende, låt inte det hindra er.

Nu drar vi då iväg på semester/jobb på annan ort fram till augusti och njuter av ledighet i Frankrike, Göteborg, hos vänner i Loftahammar, i Norrland och sen tillbaka till hotellet ett tag till innan huset står klart i oktober. Men MW byggtjänst är kvar ett tag till och jobbar på. Näst på tur är lister och snart kan plattsättaren komma in!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply