Byggare Inspiration Interiör Invändigt tvättstuga

Ikea – here we come!

juni 17, 2018

Vi har valt att avräkna badrumsmöbler och möbler för tvättstuga. Anledningen till största del att spara pengar och prioritera enligt oss ”rätt” saker. Så vi var för någon månad sedan på Ikea och började kika på alternativ som passar oss, och nu var det dags att välja tvättstuga. Vår tanke har ändrats utmed resans gång. Ett val vi tidigt gjorde var att lägga pengar på vitvarorna, så vi har valt en bättre variant av både tumlare och tvättmaskin från Miele . Vi valde även att investera i ett klassiskt torkskåp. Det är ett klokt beslut tycker vi med alla våra fyra barn, kladdiga förskolekläder och dessutom så får vi en bra yta att hänga kläder även om vi bara väljer att hålla dörren öppen och låta kläderna lufttorka.

Idag var det i alla fall dags att få hjälp att förstå vilka möbler vi behöver till vår tvättstuga från Ikea. Vi kommer att försöka bygga upp tvättmaskinen och torktumlaren till en vettigare arbetshöjd som den här bilden som vi lånat från badrumbadkar.se.

Vi har kikat lite på andra som byggt hus och har en god tanke om hur det kan göras. Vår byggare MW Byggtjänst har fattat vad vi vill ha och kommer att hjälpa oss få till detta.

Utöver detta så kommer vi ha ett högt linneskåp, där vi försöker utnyttja det faktum att vi har 2,60 m i takhöjd på nedervåningen. Och så blir det skåp under diskbänken förstås. Vi fick bra hjälp på Ikea, tur var det med allt vi tydligen behövde. Sen lite lätt panik över att vi valt just detta, att ta Ikeamöbler istället. Det innebär nämligen att vi själva behöver bygga ihop dem. Men det tar vi efter sommarsemestern!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply