Byggare Entreprenad Interiör Invändigt

Underbart med gipsade väggar

juni 14, 2018

Eftersom vi bor så nära vårt bygge så besöks huset ofta. Bra för att kunna prata med byggarna och också se huset växa fram! Det nyaste som hänt just nu är att elen i stort sett är färdigdragen och byggaren håller på med innerväggar och gipsning av innertak. Verkligen en speciell känsla att se rummen med gips på både väggar och tak. Det känns så mycket mer som att det är på riktigt.

Måste också skriva en rad om vår byggare Micke på MW Byggtjänst. Hittills har vår resa tack vare dessa killar varit så enkel. De är lätta att snacka med, kommunicerar snabbt svar på frågor och visar verkligen att de vill att resultatet ska bli bra för oss. De ändringar som vi vill göra är det inga konstigheter med. Micke mötte oss i huset förra helgen och vi gick igenom de ändringar vi vill göra med nischer i badrum, annan möblering i tvättstuga och inbyggda bokhyllor. Det känns verkligen hittills så bra och skönt att ha någon att bolla tankar och frågor med som känns kunnig och serviceminded. Verkligen en byggare att rekommendera!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply