Inspiration Interiör Invändigt

Det finns lite tid också för att tänka på inredning.

juni 6, 2018

Det är mycket med hus som handlar om de stora penseldragen så som val av husleverantör, sedan markarbete, tomt, kakel och kök och allt annat stort som det ska beslutas om. Men det kommer ju även en insida och vi har stora önskemål om att tänka till och välja möbler till nya huset.

På självaste nationaldagen var vi i Sigtuna och insåg att där ligger nu PoshLiving med en jättestor affär! Den är relativt nyöppnad så kanske inte så konstigt att vi inte visste, men ett perfekt tillfälle för att få inspiration och tänka till kring köp av möbler. Den här soffan fastnade vi för till nedervåningen. Känns så roligt att mitt i alla stora beslut också få tänka till kring inredning och få en tydligare tanke kring hur huset faktiskt kommer se ut!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply