Uncategorized

Pooluppdatering

juni 1, 2018

Äntligen har vi bestämt oss – det blir pool! Efter att ha legat på markföretaget och äntligen fått en offert på pool och även tagit in andra offerten från andra entreprenörer har vi nu valt att gå på Daniel Mueller Poolteknik efter rekommendation från en bekant. Känns enormt skönt att äntligen ha bestämt oss. Det som hindrat en del har varit det här med placeringen. Nu kommer vi ta den placering som vi tänkt från början och som vår trädgårdsdesigner så snyggt ritat in – rakt ut från baksidan ett par trappsteg ner. Det negativa med detta är att vi kommer behöva spränga en del – men vi insåg att vi skulle behöva göra det oavsett placering. Tomten lutar helt enkelt ganska mycket och dessutom är det väldigt mycket berg i vårt område.

Poolen kommer vara 4 * 8 meter och ha en gaveltrappa. Där tänker vi att vi kan sitta och hänga med fötterna i vattnet och övervaka alla barn medan de härjar runt.

Nu hoppas vi att vår nya entreprenör kan komma igång så snart som möjligt! Drömmen vore att kunna ta ett dopp redan på den här sidan om året…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply