Badrum Inspiration

Fokus föräldrabadrum

maj 12, 2018

En av de saker vi är riktigt nöjda med kring huset är att vi vuxna kommer ha en stor del av övervåningen som är till oss. Det gör att huset känns som något som kan växa med oss och barnen. På övervåningen har vi ett luftigt allrum med tv och utgång till balkongen, till höger ligger alla barnrummen och till vänster ligger vår föräldradel. Nu har vi kommit till den delen av bygget där vi behöver besluta oss kring kakel och klinker i huset och badrumsinredning.

Vi har redan gjort en hel del turer till Kakeldax i Täby som har varit enormt hjälpsamma och gett bra med råd till oss. Badrummet som är vårt föräldrabadrum tänkte vi skulle gå i lite andra toner än övriga badrum i huset. Valet har fallit på vita toner med mässingsdetaljer. Golvet kommer vara stora marmorplattor 60*60, förutom i fallet i duschen. Och väggarna kommer vara vita, blanka kakelplattor 30*60. Vi har valt att ha laserskurna plattor i detta badrum vilket gör att vi kan ha en minimal fog, det tror vi kommer bli så snyggt! Sen kommer vi till detta ha ett dubbelhandfat från IKEA, med blandare från Tapwell i mässing. I duschen kommer vi ha en takdusch från Tapwell, också den i mässing. Känns riktigt bra! Badrummet är 5,5 kvm. Faktiskt en hel kvadratmeter större än våra badrum från tidigare huset. Ska verkligen bli häftigt att se detta klart! En extra bonus är att det är tre hela dörrar in till detta badrum, så förhoppningsvis kan man få duscha utan att bli störd av våra barn!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply