Husstil Inspiration Interiör Kök

Mässing är ändå snyggt!

mars 15, 2018

Vi har haft lite tankar om köket som vi valt. Det som är beställt är ett kök i betonggrå med laminatskivor i ”marmor”. Tyvärr blev det för stor investering med riktig sten just nu. Vi har efter beslutet med köket haft lite tankar om huruvida vi gjort rätt val eller om vi ska tänka om till vitt kök istället. Så idag åkte vi till Vedum igen för att kika på det vi faktiskt beställt. Det kändes mycket bättre nu när vi såg köket live igen. Med tanken på att vi också kommer ha mycket fönster och att placeringen på huset gör att vi kommer ha riktigt ljust och härligt inomhus tror vi ändå att våra betonggrå luckor kommer bli riktigt bra!

Nu funderar vi på vilka blandare vi ska ha. På Vedum såg vi en hel del fina kranar i mässing. Verkligen snyggt mot våra grå luckor och vita skiva. Mycket möjligt att det blir detta i köket!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply