Husleverantörer

Då har vi gjort vår slutbeställning!

januari 10, 2018

Det närmar sig! Igår skrev vi på vår slutliga beställning från Eksjöhus. Det som väntar nu är att få ett preliminärt datum på när huset kommer levereras till tomten och det hänger ihop med när vi får en plats i kön till fabriken. Men vår säljare har redan pratat med fabriken i Eksjö och det verkar som att vi kommer få vår plats i fabriken under april och husleverans v 16! Det känns verkligen fantastiskt!

Idag var vi även i kontakt med bygglovsenheten i Vallentuna. Det måste verkligen sägas att de är väldigt trevliga och serviceminded. Hittills har allt med bygglovet gått enormt smidigt. Vi har fått handläggare samma vecka som vi skickade in bygglovet och feedback bara dagar efter med information om det som behövde kompletteras. De små justeringar som Eksjöhus skulle göra på ritningen gjordes och skickades in idag, så nu känns det som att bygglovet borde vara i hamn!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply