Interiör Val

Braskamin

januari 8, 2018

I nästa vecka hoppas vi på att träffa den byggare som vår säljare berättat om. Han har byggt en hel del hus i Norrtälje med Eksjöhus och verkar vara omtyckt hos de som anlitat honom, håll tummar!

Vi fortsätter kika på olika tillval till huset. Vi har gjort en buffert för markkostnaden som vi vet ofta är ett osäkert kort. Vad vi tror kan hända är att vi kommer att få spränga lite för vatten/avlopp, det är en hel del berg här i södra Vallentuna! Så det är skönt att ha tagit till lite i budgeten på just den posten. Men det gör även att vissa tillval än så länge hänger ganska löst. Och tyvärr är ett av dem en braskamin som vi så gärna vill ha… Mysighetsfaktorn är så stor med braskamin! Även om vi sedan vi fick tvillingarna bara eldat en endaste gång i vår nuvarande så växer barnen och snart borde det vara säkert. Och vi har en favorit som är tilltänkt från Contura. Vi tror att den här skulle passa perfekt mellan vårt vardagsrum och vårt kök, vi får se hur det blir.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply