Interiör Kök Kostnader Val

På jakt efter blandare

januari 7, 2018

Vi har faktiskt avräknat samtliga blandare i huset och tänker ge oss i jakt efter miljövänliga alternativ som förbrukar mindre vatten. Både bra för ekonomin i en storfamilj och för vårt miljösamvete. Idag bor vi i ett relativt nybyggt hus, som stod klart 2014 och har moderna blandare. Däremot har vi en hög vattenförbrukning. En del av den har med att göra att vi anlagt trädgård och vattnat gräsmattor, häckar mm med otaliga liter, men oavsett vill vi i det nya huset tänka till kring det här med vattenförbrukning. Vi tänkte att detta skulle vara hur lätt som helst. Att det skulle finnas några givna alternativ. Men så verkar faktiskt inte vara fallet. Alla tillverkare idag har olika alternativ de kallas för eco-blandare, men mellan dem är det en stor skillnad. Så att eftersöka smarta, miljövänliga och snygga blandare finns nu på vår ”Att-göra-lista”. (Bild lånad från www.villalivet.se)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply