Interiör

Att välja golv

januari 5, 2018

När det kommer till att välja golv var vi extremt samstämmiga redan från början. En del av det hade med att göra att vi redan när vi flyttade in i vårt befintliga hus 2014 hade önskat att vi valt en ljusare variant av ekparkett. Nu blev det av olika skäl inte så i det huset. Men i vårt nybygge var vi klara med att vi ska ha en vitlaserad eller vitpigmenterad parkett i hela huset.

Det som är bra med Eksjöhus är att vi har möjlighet att välja en hel del utan kostnadstillägg. Ni som själva är i taget att kika på husleverantör, glöm inte att kolla upp detta med tillvalen. För vår del visade det sig tydligt att hus från billigare leverantörer skulle bli i stort sett lika dyrt med de tillval som vi önskade. Nu har vi istället en hel del tillval och ändringar att göra som inte kostar alls mycket, som exempelvis golv.

Om vi inte hade haft fyra små galna barn här hemma hade vi valt en enstavig vitlaserad parkett. Så snyggt! Men med tanke på våra fyra barn så kommer vi gå på det vitare parkettgolv som Eksjöhus har i sin standard. Vi räknar helt enkelt att skifta golv så småningom till vårt drömgolv, men med tanke på hur golv ser ut efter barn har lekt på dem så är vi nöjda med vårt kostnadseffektiva val. Dessutom är det riktigt snyggt! Kommer bli så fint till vårt mörkare kök och våra vita väggar. Bilden har vi lånat från Tarkett.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply