Generalentreprenad Hustillverkare

Generalentreprenad

januari 4, 2018

Det är med entreprenadform är verkligen svårt att bena sig igenom. Vi kommer bygga vårt hus med Generalentreprenad vilket är vanligast om man bygger med Eksjöhus. Detta innebär att vi kommer att teckna ett kontrakt med Eksjöhus, ett med grund/markföretaget och ett med en byggherre som i sin tur har kontrakt på vvs, plattsättare mm.

Vi förstod på vägens gång att det är väldigt mycket kostnader som tillkommer med totalentreprenad och inte alls säkert att du som kund sitter mer tryggt för det, eller får ut mer från huset du tänkt bygga. Vi har redan träffat företaget som kommer arbeta med markarbetet/grunden och det känns kanonbra. Nu när det nya året är här så väntar ett antal olika aktiviteter. Dels ska vi träffa byggaren, vi kommer att ta en byggare som vår säljare tycker är bra. För vår del har vi stort förtroende för vår säljare så att ta in hans rekommendation gör det verkligen tryggt och enkelt för oss. Vi ska även lämna in våra justeringar för bygglovet, få en ritning för tomten från trädgårdsdesignern, börja fälla träd… Ja det är nu det spännande börjar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply