Inspiration Interiör

Kakel, kakel och kakel…

januari 3, 2018

Vi har inte alls bestämt oss för kakel än. Tur att det är lång tid kvar innan vi måste ha en färdig tanke om detta! Men eftersom vi båda är lediga nu ett par dagar efter jul tog vi och åkte till Konradssons i Bromma och kikade på lite kakelinspiration. Vi kommer ha kakel i hallen, tvättstuga och ett badrum på nedervåningen och i två badrum på övervåningen. Så det finns helt klart en del utrymmen som ska kläs.

En tanke vi har är att låta minst ett av badrummen gå helt i grått, både golv och väggar. Med i stort sett samma plattor på både golv och väggar, gärna lite större. På Konradssons hade de ett rum i visningen som var lite i den stil vi tänkt oss. Det kommer med all sannolikhet komma ett flertal inlägg om badrum framåt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply