Husritningar Interiör Kök Tvillingar Val

Tvillingar – allt i dubbelt?

december 31, 2017

Anledningen till vårt husbygge är i grunden att vår familj blev större när vi 2016 fick våra tvillingpojkar. Med fyra barn har vi i detta bygge tänkt till en del för att förenkla vår vardag. För det är ju så med barn att det följer en vardag som ofta är ansträngd och ett livspussel där vi som föräldrar ska klara att hantera arbete, familjeliv, aktiviteter mm. Så i detta hus har vi försökt tänka till för att förenkla vår vardag.

I köket har vi till exempel valt två ugnar och två diskmaskiner. Två ugnar hade i vi i vårt tidigare hus och tyckte att det var briljant. Inspirationen till diskmaskinerna kom när vi fick besöka ett nästan färdigbyggt hus för en fyrbarnsfamilj i Norrtälje – Björnö. Fantastiskt tänkte vi och med det var det bestämt. Det gör att vi offrar en del skåp i köket men det kan alltid löss genom extra vitrinskåp vid matplatsen.

I badrummet på övervåningen som mest är tänkt till barnen har vi dubbelhandfat och även dubbla duschar. Det gör att vi i huset faktiskt har fem (!) duschar om man räknar med badkaret i övre badrummet. Förhoppningsvis minimerar detta framtida konflikter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply