Tomt Trädgård Trädgårdsdesign

Möte med trädgårdsdesigner

december 13, 2017

En sak vi kände direkt när vi köpte vår tomt och bestämde oss för att påbörja nytt husbygge var att denna gång anlita en trädgårdsdesigner från början. Vi tycker om att ha trädgård och gillar att rå om växter och träd, men att få den planerad på ett sätt som gör att trädgården lever hela året om det är inte vår expertis. Vi har också köpt en tomt med mycket tallar och kala klippor och vi kände att vi skulle behöva en person som tänker till kring hur trädgården ska ge olika ”rum” och gör att den är inbjudande för alla, såväl vuxna som barn.

I vårt befintliga område är det många som anlitat Trädgårdsform och varit nöjda med den planering som de fått. Så vi valde att göra detsamma. Så idag, med ett litet snötäcke, träffade vi Susanne på tomten och gick igenom våra specifika önskemål och våra tankar. I mitten av januari kommer hon komma med ett första utkast på ett förslag.

Närmast vägen tänker vi oss en häck. Idag har vi Liguster men den tar för evigt att växa upp. Kanske blir det ändå den fast köpt fullväxt från början, eller så kanske det blir Avenbok. Vi får se! En önskan som finns är att ha en härlig färgglad plantering med stäppsalvia och rosor. Så vackert (bild lånad från Blomsterlandet).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply