Kök Smarta hem

Kök – check!

december 6, 2017

Idag fick vi äntligen sammanställningen från Vedum på vårt kök. Man visste att kök kunde dra iväg men att vårt kök skulle sticka iväg över 80 000 exklusive vitvaror var helt klart över både förväntan och egentligen budget. Det enda extravaganta vi lagt till är inbyggda vitvaror, resten handlar bara om att nyttja ytan i huset maximalt genom att t.ex. öka höjden på köksskåp och liknande. Just nu känns det helt rätt att inte ha valt en sten- eller kompositskiva, då hade det blivit otroligt dyrt. Så här kommer köket att se ut sett från öppningen mellan entré och matplats. Färgen är grönare i 3D-bilden än i verkligheten dock. Observera den integrerade takfläkten från Miele som tillsammans med Connectivity 2.0 kommer att kunna styras automatiskt från vår induktionshäll. Sådan teknik går Magnus igång på.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply