Kök

Välja kök – en baggis, eller?

december 4, 2017

Idag var vi hos Vedum för att göra våra köksval. För att vara effektiva hade vi gjort två rekningar innan för att ha det mesta klart i huvudet, och det var tur det. För med fyra barn och sisådär med barnvaktstillgången så slutade det med att vi kom till Vedum kl 17 med tre barn direkt från förskolan, utan middag. Magnus hade gjort lite mackor och fått med sig lite bananer och vatten i alla fall så de var hyfsat sysselsatta första halvtimmen.

Det var extremt spännande att se sitt kök växa fram i 3D. Vi testade oss fram, flyttade runt skåp, bytte skåp till lådor och allt eftersom trädde vårt blivande kök fram. Julia på Vedum lotsade oss med kompetenta råd fram till färdig produkt, riktigt imponerande.

Besök på Vedum

Till slut landade det på luckan KARIN, färgen BETONGGRÅ. Bänkskivan blev en laminatskiva kallad Carrara Bianco.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply