Husleverantörer

Att välja husleverantör

augusti 22, 2017

Att välja husleverantör är inte det enklaste. Vi har surfat runt på hur många hussidor som helst på nätet och fått hem kilovis av huskataloger. Väldigt få av kataloghusen uppfyller de krav vi har, med minst 5 sovrum. Det blev tidigt i vår process tydligt att vi hade två val. Antingen skulle vi få ett hus anpassat eller helt ritat till oss eller skulle vi få välja någon av de leverantörer som levererar oinredd övervåning för att på så vis kunna anpassa huset till våra behov. Och med alternativ två mer tid och arbete för oss, något vi som fyrbarnsföräldrar verkligen inte har gott om.

De leverantörer vi kikade närmare på var dessa

Vi åkte även till Nybygget vid Arlanda för att hämta inspiration, ett bra tips om man är i hustankar. I ett senare inlägg kommer vi berätta mer om hur vi sedan landade i vårt val av leverantör, håll utkik!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply