Om oss

Välkommen att följa vår resa mot vårt nya hus!

augusti 20, 2017

Välkommen att följa vår resa mot ett hus som uppfyller vår stora familjs behov. Så vilka är vi? Vi är en mamma och en pappa med rötter i Göteborg och Norrland som har landat i Stockholm, eller närmare bestämt Vallentuna tillsammans med våra fyra barn.

2014 flyttade vi in i ett nybyggt hus från Trivselhus på 152 kvm. Fantastiskt trevligt hus för de behov då hade med två barn. När vi sedan väntade vårt tredje barn så visar det sig att vi skulle få ett tvillingpar. Huset saknade då ett sovrum. Och inte bara det, det var ytorna som kändes allt mindre! Under föräldraledigheten blev det allt mer tydligt – vi måste ha det större!!

Våra äldre barn är sju år respektive fyra år gamla. Vi själva är mycket etablerade i området vi bor i och har absolut ingen lust att flytta. Så 2016 började vi jakten för att hitta en bit mark att bygga ett nytt, stort hus på. Det visade sig vara lättare sagt än gjort i ett område som fullständigt exploderat av nybebyggelse under de senaste åren. Och samtidigt började vi leta efter ett hus som kunde ge oss det vi behöver – 5 sovrum och fler ytor!

Vi hoppas att kunna inspirera och ge lite tips och råd längs vägen för er som överväger detta äventyr med att bygga nytt! Håll utkik!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply